www.sjosportsenteret.no

Formål:

 

Sjøsportsenteret (SFF) skal gi personer med nedsatt funksjonsevne tilbud og mulighet til å delta i sjøaktiviteter som båtturer, kanotur, og sportsfiske med mere.

Styret i SFF skal skaffe midler til nødvendig utstyr slik at SFF kan drives og fungere etter hensikten.

Sjøsportsenteret er medlem i Redningsselskapet samt forsikret i Codan for sightseeing i Nordåsvannet for intill 11 personer + 2 båtførere.

Medlemskap:

 

Medlemskap kan tegnes av personer med nedsatt funksjonsevne og andre som har interesse av å støtte og/eller drive de tiltak som kommer innunder SFF's formålparagraf. Herunder regnes privatpersoner, organisasjoner og foreninger samt bofellesskap for funksjonshemmede.

Annet: Med katamarenen "Løvegutten" kjører vi turer på Nordåsvannet. Langs land mot Hop med flotte hus, hager og badehus, til Troldhaugen og Gamlehaugen videre langs land ved Kråkenes forbi Kyrkjetangen med retur til Sjøsportsenteret. Ved naustet har vi god plass til grilling, nyte solen på en fin sommerdag, eller ta en dukkert fra flytebryggen for den som mestrer det. Kommer det en regnbyge er det god plass i naustet med bord og stoler. Vi har en Pioner robåt samt en stødig kano til utlån for våre medlemmer.

For medlemskap, leie eller annen informasjon kontakt oss på mail: sjosportsenteret@gmail.com

Copyright © All Rights Reserved